Smålands medel-DM 2012

Smålands medel-DM 2012

Nyheter

 • Vägvalsanalys

  Tävlingen är nu, sedan ett tag, inlagd i Map and coach för er som vill köra vägvalsanalys.

  Jonas Persson

 • Resultat

  Nu är resultaten från tävlingen publicerade!

  Björn Norrliden

 • Kompletterade startlistor

  Startlistorna är nu kompletterade med efteranmälda löpare samt nummerlappar för klasserna som har det.

  Björn Norrliden

 • Trafikinfo

  För er som kommer söderifrån till Torsås OK:s tävling kan det vara bra att känna till att "Gamla Karlskronavägen", mellan Torsås och Karlskrona, är avstängd i helgen. Det blir alltså till att hitta alternativa vägar till tävlingen.

  Jonas Persson

 • Startlistor och PM

  Nu finns startlistor och ett preliminärt PM publicerat både på Eventor och här på hemsidan.

  Jonas Persson

 • TC-bygge lördagen 25 augusti

  Med en vecka kvar till tävlingen hade Torsås OK en stor byggdag vid TC på lördagen. Det hanns med en mängd saker och det ser faktiskt ganska färdigt ut även om det finns en hel del att putsa på. Kl 15 hade klubben en välförtjänt grillning på TC och mängder av Torsås OK:are slöt upp. Skoj! Det som byggdes var: 2 broar över en stenmur, sekretariatstält, toaletter, dusch, barnpassning, sjukvård, marka, målfållor, resultattavla, plank för startlistor, delar av knatteknatet och elen är dragen. Dessutom är infarterna till parkeringarna fixade. Nu är även alla överliggarna till kontrollerna utsatta. Skärmar och enheter sätts ut på fredagskvällen. Bra jobbat alla i klubben! Nu väntar en arbetsdag på TC även på söndagen innan det blir mindre pyssel under veckans kvällar.

  Vi hälsar alla deltagare välkomna till den idylliska byn Bodhyltan!

  Mängder av Torsås OK:are kom på arbetsdagen till TC:et i Bodhyltan. Det bjöds på välförtjänt grillning på eftermiddagen.
  Mängder av Torsås OK:are kom till arbetsdagen vid TC:et i Bodhyltan. Det bjöds på välförtjänt grillning på eftermiddagen.
  Nu har samtliga kontroller försetts med överliggare. På fredagskvällen sätts skärmar och enheter ut. Vi välkomnar alla deltagare ut i ett helt nytt och spännande område!
  Nu har samtliga kontroller försetts med överliggare. På fredagskvällen sätts skärmar och enheter ut. Vi välkomnar alla deltagare ut i ett helt nytt och spännande område!

  Jonas Persson

 • Reklam till Medel-DM

  Här finns en reklamsida som ni kan skriva ut och sprida i klubben för att få med fler löpare till Medel-DM i Torsås OK:s regi.
  Håll till godo! Vi hoppas på stort deltagande på Torsås OK:s första DM-tävling någonsin. Det skulle vara skoj om vi i Småland kunde konkurrera om flest deltagare i landet denna DM-helg! Just nu ligger endast Stockholm före.

  Reklamsidan (PDF 1,65 MB)

  Jonas Persson

 • Ännu ett steg mot Medel-DM

  Nu är all taggtråd ihoprullad, åtminstone allt som vi sett vid provlöpningarna. Vi har även byggt övergångar över diken och fårstängsel. En del trimning har det också blivit av en del åkrar och stigar där de minsta ska springa.

  Nu är taggtråden ihoprullad i området. Ett steg i att det ska gå att hålla farten i den nya och härliga terrängen! Här är kontrollen sankmarken som väntar på besök.
  Nu är taggtråden ihoprullad i området. Ett steg i att det ska gå att hålla farten i den nya och härliga terrängen! Här är kontrollen sankmarken som väntar på besök.

  Jonas Persson

 • Förberedelser långt gångna

  Nu har alla kontrollställningar varit ute i skogen ett bra tag och nu är även i stort sett alla banor provlöpta. Vi kan utlova fin och rolig orientering i den härliga terrängen! Vi är glada att kunna presentera ett helt nytt område som aldrig tidigare använts i orienteringssammanhang. Detta område är mer lättlöpt än den näraliggande Gullabokartan. Bl.a. finns här för trakten ovanligt mycket stenhällar. Vi hälsar samtliga deltagare välkomna till Smålands DM i medeldistans! Även löpare från våra granndistrikt är naturligtvis lika välkomna att delta.

  Vi hälsar er välkomna till ett helt nytt, härligt kartområde som aldrig använts i orienteringssammanhang tidigare.
  Vi hälsar er välkomna till ett helt nytt, härligt kartområde som aldrig tidigare använts i orienteringssammanhang.

  Jonas Persson

 • Offsettryck

  Torsås OK fortsätter att satsa på att karttrycken ska hålla hög klass. Samtliga klasser kommer få offsettryckta kartor. Detta gäller även de som springer på skala 1:7500. De som kommer trycka tävlingskartorna är Åkessons tryckeri i Emmaboda.

  Jonas Persson

 • Information om boende

  För alla som vill övernatta mellan helgens DM-tävlingar, har Torsås OK arrangerat flera boendealternativ.

  Björn Norrliden

 • Inbjudan

  Den officiella inbjudan till tävlingen har nu publicerats! I den finns mycket praktisk information om tävlingen, såsom klassindelning, banlängder, tider och mycket annat.

  Björn Norrliden

 • Tävlingslänken aktiv

  Nu är tävlingslänken aktiv och nu kommer intresserade kunna följa förberedelserna och få fakta om terräng och annat inför tävlingen. Vi i Torsås OK är glada att kunna bjuda in till klubbens första DM-tävling någonsin. Dessutom kan vi bjuda på ett helt nytt område med härlig, teknisk terräng som aldrig använts i orienteringssammanhang. En nyhet är att du kan följa arrangemanget på facebook så gilla och dela med dina orienteringskompisar! Välkomna till den idylliska byn Bodhyltan den 1 september!

  Jonas Persson

 • Tävlingen på Eventor

  Det är fem månader till distriktsmästerskapen i medeldistans går av stapeln i Bodhyltan. Redan nu finns tävlingen i Eventor!

  En nyhet är att tävlingen även finns på Facebook. Bjud gärna in dina vänner till evenemanget!

  Björn Norrliden