Beställning av Torsås OK-kläder

Nu är det dags att beställa nya Torsås OK-kläder. Det finns möjlighet att beställa flera olika klädesplagg ur vår kollektion från Trimtex.

Blå T-shirts Free T-shirt
Den tunna blå T-shirten i funktionsmaterial med klubblogga på bröstet och text "Torsås OK" på ryggen. Den är inte gjord för att springa i terräng men går på enklare banor mestadels på stigar och till inneträning och till vardags. Pris Ungdom: 230:-. Vuxna 329:-.
Nya ungdomar får denna gratis. Nya vuxna 100:-.

Tävlingströja Trail-shirt
Vår klassiska tävlingströja med skogen på ryggen. Gjord i material som tål tuffare terräng. Byxor får man köpa enskilt själv.
Pris ungdom 370:-. Vuxna: 529:-

NYHET! Tävlingströja nät Basic Mesh
Tävlingströja helt i nät. Samma tryck som tävlingströjan. Skön i varmare väder. Går dock bra året runt med underställ under. Det har funnits önskemål om denna tröja en längre tid och nu är det dags att ta in denna nyhet i kollektionen.
Ungdom 314:- Vuxna:-449:-.

Overalljacka Trainer Jacket
En mycket fin overalljacka med skogen på ryggen. Den är inte tänkt att träna i utan mer att ha innan och efter lopp, till representation och till vardags.
Ungdom: 671:-. Vuxna: 959:-

Overallbyxor Trainer pants
Overallbyxa till Trainer jacket. Mycket allsidig. Går att träna i. Elastisk baksida. Svart.
Ungdom: 524:-. Vuxna 562:-. Här gissar vi att vi inte behöver komma upp i 5 st då det är standardutförande.

NYHET! Vindoveralljacka Fast Jacket
Vindskyddande framsida. Mycket flexibel och bra ventilation
Två sidfickor. Tight passform. En overall för löppass i alla väder. Här har vi inte bestämt utseende på tryck. De som är intresserade av denna overall får diskutera detta.
Vuxna: 1079:-

Minsta storlek för allt utom vindjackan är 130 CL. Vi bör komma upp i minst 5 ex för att få dessa priser. Vi startade försäljningen i samband med OL-dagen i helgen och redan nu ser det ut som det är klart med beställning av det mesta.

Ni kan beställa i samband med söndagsträningarna ett tag framöver. Vi ska försöka att ta med lite olika storlekar av de modeller vi använt ett tag. Ev frågor till Göran Henriksson 076-125 77 84.

Bilder på 3 av Torsås OK-plaggen.

Jonas Persson, 2021-11-15