Nationell tävling 2009 - Nyheter

nationell orientering
långdistans

söndag
10 maj 2009

Nyheter

 • Bilder

  Många bilder från tävlingen finns nu upplagda!

  2009-05-12

 • Resultat

  Tävlingen är avslutad och resultaten är nu publicerade! Även WinSplits-sträcktider finns upplagda.

  2009-05-10

 • Startlistor med efteranmälda

  Startlistorna är nu uppdaterade med alla efteranmälda!

  2009-05-09

 • Preliminärt PM

  Ett preliminärt PM finns nu tillgängligt.

  2009-05-06

 • TC-bygge

  Med en vecka kvar till tävlingsdagen byggdes en stor del av TC upp. Duschar, toaletter, resultattavla och försäljning är i stort sett klart. Andra saker är förberedda inför kommande söndags anstormning.

  Duschar

  Duscharna är uppbyggda i omedelbar närhet till TC

  Uppfräschade toaletter

  Toaletterna är i år uppfräschade med nya presenningar och nytt virke. TC-chef Tony med medhjälpare arbetade hårt under hela lördagen.

  Område för knatteknat

  Knatteknatet kommer gå i en fantastisk miljö.

  Hagarna som väntar på besök

  Hagarna väntar på ert besök nu när våren är som vackrast!

  2009-05-04

 • Startlistor

  Startlistorna med anmälda före ordinarie anmälningsstopp är nu lottade och offentliggjorda. Efteranmälan är öppen till och med 9/5 kl 18:00, och efteranmälda löpare kommer som vanligt att få starttider före första ordinarie starttid i varje klass (se inbjudan).

  2009-05-02

 • Sportförsäljning

  Under vår tävling kommer Vetlanda Team Sportia stå för sportförsäljningen på TC. Passa på att handla innan vårdatumstoppet!

  2009-04-14

 • Terrängbilder och historielektion

  Tävlingssidan har uppdaterats med flera nya terrängbilder och en uppdaterad version av tidigare års berättelser om folktraditioner och historiska plaster.

  2009-04-14

 • Idyllisk målplats

  Målplatsen för 2009 års tävling blir något alldeles extra. Målet kommer vara beläget i hagmarker som har fått naturvårdspris. De är även Natura 2000-område och dessutom ett av endast två områden i Småland som har hagmarker av riksintresse.
  Hagmarkerna betas av nötboskap och markerna sköts omsorgsfullt av ägaren Tommy Pettersson i Degerhyltan. Tommy har både vid fjolårets och inför årets tävling ställt upp på ett förträffligt sätt för klubben och arrangemangen. Både parkering och TC är på Tommys marker. Vi är mycket tacksamma för hans insats och positiva inställning!

  Målplatsen med naturlig läktare

  Målplatsen har en naturlig läktare ner mot målfållan.

  Hagmarker i slutat av banorna

  Slutet av banorna går genom de otroligt vackra hagmarkerna.

  2009-04-13

 • Offsettryck

  Torsås OK har satt som målsättning att offsettrycka våra kartor för att hålla hög klass på våra arrangemang. Detta gäller både karta och banpåtryck i 1:10 000 och 1:15 000. De som står för trycket är Åkessons tryckeri i Emmaboda. Nyheter för i år är att de kortare banorna får kartor i A 4-format och att HD 35 får kartor tryckta i skala 1:10 000. Dessutom kommer kontrollbeskrivningarna tryckas på samtliga kartor. Naturligtvis kommer även lösa kontrollbeskrivningar att finnas vid starten som tidigare. Allt enligt önskemål från deltagarna på fjolårets tävling.

  2009-03-30