Ölandslägret 3-4 augusti

Helgen 3-4 augusti är det dags för vårt härliga Ölandsläger. Lena bjuder in oss till underbara Sjöstorp vilket vi är mycket tacksamma för. I år är det 19:e gången (!) vi genomför detta trevliga läger norr om Böda, och har en supertrevlig helg tillsammans. Här blir det camping hos Lena med stugan som bas för allt roligt vi hittar på.

Det blir, som det brukar, 2 OL-pass där det finns banor från lätt till svårt. Lördagens pass går på Ramsnäskartan, på västra sidan av Öland. Passet går i drömterrängen i Byrum. I Byrum är det läge att hoppa i vattnet direkt efter målgång på den fantastiskt fina stranden. Det blir ett tekniskt OL-pass med 4 banor av medeldistanskaraktär:

Gul 2,2 km
Kort 2,8 km
Mellan 3,5 km
Lång 4,9 km

Fantastisk orientering med massor av kontroller väntar på lördagspasset i Byrum.
Fantastisk orientering med massor av kontroller väntar på lördagspasset i Byrum.

Söndagens OL-pass har vi som vanligt i favoritterrängen på Ängjärnsuddenkartan. Som traditionen bjuder blir det här Poäng-OL där man själv väljer vilka kontroller man tar. I år går starten från Fagerrör (nära museijärnvägens station) med fantastisk terräng åt alla håll.

Det kommer även bjudas på bad på Homrevet, vårt favoritbad, utflykter och restaurangbesök mm.

Anmälan till Lena sms 070-661 99 98 senast måndagen 29 juli. Meddela ev allergier och när ni avser att komma dit. Vi rekommenderar senast fredag kväll.

Anmälan av banor och skala via Eventor-Klubben-Klubbaktiviteter senast samma datum.

Varmt välkomna till en härlig helg på Ölandslägret!

Inbjudan

Jonas Persson, 2024-07-10