Tjogetlag anmält!

Nu har vi anmält ett lag till klassiska stafetten Tjoget. En prestation med tanke på vilka namn som inte kan ställa upp i år. Vi har redan skickat ut en mycket preliminär laguppställning i klubben men den kommer att ändras. En positiv nyhet efter den laguppställningen är att Emil Nilsson ställer upp på sträcka 1 om han har möjlighet. Mycket positivt!

Vi kommer att vänta lite till innan vi lägger upp en laguppställning här. En del kontakter måste tas först. Hur som helst är det dags att träna om ni är med på den preliminära uppställningen.

Vi är glada att kunna vara med på denna fest och ska ha skoj och försöka att ta oss runt alla sträckor.

Samling är i Rasslebygd, nära Emmaboda simhall. Här ligger campingen och frågan är om vi ska bo på campingen då det är väldigt nära hem. Jag tror att alla kan beställa campingplats själva via Eventor så vi gör så att vill man campa där bokar man själv plats. Om vi blir ett gäng så försöker vi som på senare år att träffas och äta tillsammans.
Parkering för ej campande är max 1000 m från arenan. Fri parkering. Tänk på att räkna med avståndet när ni beräknar tid till arenan.

Vi kommer att använda klubbens Sportidentpinnar för att undvika incidenter vid sena återbud.

Kartan är i skala 1:10 000 eller 1:7500 beroende på sträcka. Kolla i PM! Ekvidistansen är 2,5 m i det svagt kuperade området. Det är måttlig detaljrikedom. Överlag god framkomlighet.

Magnus Olsson hejar på Simon Waxegård under fjolårets Tjoget i Slätthult då Lessebo OK stod som huvudarrangörer. I är är det Emmaboda-Verda som står för arrangemanget.
Magnus Olsson hejar på Simon Waxegård under fjolårets Tjoget i Slätthult då Lessebo OK stod som huvudarrangörer. I är är det Emmaboda-Verda som står för arrangemanget.

Starten för första sträckan går på lördagen kl 15.00 då Emil går ut i den stora klungan. Uppropet är kl 14.45. På natten har ledande lag på sträcka 8 omstart kl 01.30 och försenade lag har omstart kl 02.15 där vi räknar med att vara med.

Något vi hoppas på är att även de som inte springer i laget kommer och stöttar Torsås OK-laget på plats. Det är ett roligt tillfälle att träffas och njuta bland alla andra orienteringsfantaster. Vi har bokat 2 tältplatser på arenan vilket räcker för att vårt stora klubbtält ska få plats. Vi ses i Rasslebygd helgen 6-7 juli! Ska bli skoj det här!

Vi återkommer med laguppställning och mer detaljerad fakta som PM mm framöver. Det är troligt att vi kommer att ha en Tjogetträning precis som ifjol innan Tjoget. Håll utkik!

Inbjudan

Jonas Persson, 2024-06-20