Årets bästa träning på lördag!

På lördag 15 juni kommer Torsås OK att ha en fantastisk orienteringsdag i Rosenfors, Målilla.
Vi kommer då att springa i terrängen för de två första etapperna av O-ringen Smålandskusten. Där kommer svenska eliten att ha uttagningstävlingar inför EM någon vecka efter O-ringen. Det kommer att finnas 131 olika klasser att välja bland. Vilken träning kan erbjuda det?

På lördagen springer vi två pass där vi börjar med första etappens långdistans. Efter det tar vi en matpaus vid väldigt fina insjöbadet vid Hesjön om vädret tillåter. Ta gärna med mat! Alternativt åker vi och äter på restaurang om intresse finns. På eftermiddagen följer vi upp med en medeldistans från etapp 2. Vi utgår då från samma arena som på första etappen. Terrängen är makalöst fin så har du möjlighet, åk! Det är ett unikt tillfälle att känna på vad löparna får uppleva under sommarens fina O-ringenvecka.

Ni som sprungit O-ringen tidigare vet att det finns en otrolig mängd av klasser att välja på så det finns verkligen något för alla! Följ länken nedan för att se klassutbudet. Anmälan via Eventor-Klubben-Klubbaktiviteter. Skriv klass i fritext! Anmälan senast torsdagen 13 juni.
Förutsättningar för att få springa dessa dagar är att man inte deltar i sommar och att man inte springer med GPS-klocka.
OBS! Det är bara Torsås OK som springer dessa pass!

Vi samlas vid klubbstugan för gemensam färd kl 8.15.

Välkomna till toppenorientering!

Klassutbud

Kartutsnitt etapp 2
Kartutsnitt etapp 2

Jonas Persson, 2024-06-10