Sverigepremiären 3-5 mars

Snart är det så äntligen dags för säsongspremiär. Sverigepremiären går som vanligt i OK Pan-Kristianstads regi. Det blir 3 tävlingar i helt fantastisk terräng.

Är man sugen på natt-OL startar det på fredagskvällen 3 mars med en natt-OL i norra utkanten av Åhus. På lördagen 4 mars går en medeldistans på kartan Furuboda med samling vid Furuboda folkhögskola. Klassisk Torsås OK-mark alltså efter alla våra fantastiska Furubodaläger. Det är bara att ge sig ut och njuta av den kuperade sanddynsterrängen. Jätteroligt!

På söndagen 5 mars avslutas helgen med en långdistans på kartan Furuboda-Friseboda där de längre banorna lär gå ner på Frisebodaområdet.

Alla dessa 3 områdena är otroligt fina och bjuder på mycket rolig orientering. Det har vi fått uppleva både på Sverigepremiärer och våra populära Furubodaläger.

Det går bra att springa en eller flera tävlingar. Ska ni springa flera tävlingar är det en bra idé att kolla boenden i trakten. En hel del är nog redan fyllt men det går alltid att hitta något. I Åhustrakten är det nog svårast att hitta men söker man i Kristianstad går det nog lättare.
Är det någon ny som vill vara med och testa på riktigt fin orientering längs Åhuskusten vore det jätteskoj! Hör av er om ni inte kan lösa skjuts själva så ska vi kolla upp om vi kan lösa det.

Anmälan till Sverigepremiären via Eventor för Tävlingsklasser senast söndag 26 februari kl. 23:59.
Motionsklasser Via Eventor senast onsdag 1 mars kl 20:00 för natt-ol
samt torsdag 2 mars kl. 20:00 för övriga discipliner. OBS, att första start på lördagen är kl 11.00 och på söndagen kl 10.00.

Nu kör vi igång en ny, härlig vårsäsong med tävlingar på nära håll framför allt i början (mars och början av april). Helgen efter Sverigepremiären ser vi fram emot vårt älskade Furubodaläger, även det vid den otroligt fina Åhuskusten! Häng med!

Inbjudan

Maria går in i startfållan under Sverigepremiären 2020. Nu är det snart dags att springa i den underbara Furubodaterrängen igen. Häng med!
Maria går in i startfållan under Sverigepremiären 2020. Nu är det snart dags att springa i den underbara Furubodaterrängen igen. Häng med!

Jonas Persson, 2023-02-12