Vinterträningar med start 10 oktober

Söndagen 10 oktober drar Torsås OK igång årets Vinterträningar. Varje söndag fram till jul håller vi igång med först ett utepass följt av ett innepass i Torsås sporthall. Sedan tar vi en paus över helgerna innan vi startar igen och kör fram till första tävlingarna i början av mars.

Kom på båda passen eller kom bara på ett om det passar. Kolla på hemsidans kalender var vi samlas för utepasset varje vecka.

Program:
Kl 17.30 Gå, jogga, spring utomhus. Kolla på torsasok.se var samlingen är.
Kl 19.00-20.00 Innepass i Torsås sporthall. Mestadels fysträning.
Delta på ett eller båda passen.
Ingen anmälan. Gratis för medlemmar. Övriga: 150:- per person för hela säsongen. (Stödmedlem)

Omväxlande träning.
Ex på uteaktiviteter: Löpning i terräng på reflexbanor (Med pannlampa, utan karta, intervaller för de som vill), Löpning på slingan, terränglöpning, enkel stadsorientering.
Ex på inneaktiviteter: Stationsträning, konditionsbana, bollekar, kickboxning, gruppövningar och yoga.
Tävlingar i lag/par. Allt kan man anpassa till sin nivå. Alla är välkomna oavsett ambition! Klubben har några pannlampor att låna ut. Har du en pannlampa, ta med den!

Första träningen tar Jonas eller Maria. Vid första träningstillfället försöker vi få ihop arrangörer till resterande träningar. Kolla gärna innan när det skulle passa dig att ha en träning. Ju fler som håller i träningarna desto mer omväxling får vi på passen!

Nu kör vi för att hålla igång under den mörka årstiden och komma igång inför den nya vårsäsongen som sedan väntar!

Välkomna!

Inbjudan

Jonas Persson, 2021-10-04