Stanley Cup 1 söndagen 9 maj

Söndagen 9 maj startar vi klassiska Stanley Cup bestående av 4 träningar med Sportident och 4 banor att välja bland. Göran Henriksson står som arrangör för denna första deltävling.

Meningen var att vi skulle arrangera en nybörjarkurs denna helg och ha Stanley Cup som en del av den. Kursen fick dock ställas in och vi hoppas kunna ha den senare i maj med lite tur. Träningen är därför planerad till Torsås Södra. Parkeringen är vid pistolskyttebanan i Sunelycke medan start och mål är en liten bit därifrån. Vi klär om vid bilarna och går till start strax innan vi ska springa. Det gör inget om några kommer något senare för att sprida ut folket lite. Första start är kl 10.00.

Anmäl via Eventor-Klubben-Klubbaktiviteter senast lördagen 8 maj kl 12.00. Det finns alltså 4 banor varav 2 är lite enklare. Försök att springa samma bana vid samtliga Stanley Cup-deltävlingar för att kunna vara med om tävlingen om Stanley Cup-bucklan. Anmäl även kartskala du önskar!

Banor:
Bana 1 5,6 km
Bana 2 3,6 km
Bana 3 3,0 km (gul-orange)
Bana 4 2,3 km (vit-gul)

Vi kommer att lägga in banorna i Livelox så ta med GPS-klockan!

Välkomna ut i den vårliga terrängen!

Förra året gick första etappen vid Hängen i Tuthult. Träningen var välbesökt. I år startar vi i Sunelycke. Välkomna!
Förra året gick första etappen av Stanley Cup vid Hängen i Tuthult. Träningen var välbesökt. I år startar vi i Sunelycke. Välkomna!

Jonas Persson, 2021-05-04