Inställd tävling 8-9 maj

Som säkert alla förstår kommer Torsås OK inte att kunna arrangera den nationella tävlingen i vår. Vi har ju som en sista chansning erbjudit oss att arrangera helgen 8-9 maj som är sista helgen innan ordinarie tävlingsstopp på våren. Det går nu inte då restriktionerna har förlängts.

Nu går hoppet till hösten men då har vi flera osäkerhetsmoment att ta hänsyn till. Gården där vi har mål, parkering och en hel del av tävlingsterrängen kommer inom kort att säljas. Mycket hänger på vem som köper den. Även om vi har tur att det är en OL-positiv markägare som köper så har vi ev huggningar som kan ställa till det. Framtiden får utvisa hur det går. Vi återkommer med information när vi vet mer.

Att vi ställer in tävlingen gör nu att vi får koncentrera oss på annan verksamhet i klubben. Söndagen 2 maj är det arbetsdag vid klubbstugan. Helgen 8-9 maj drar vi igång en kortkurs i orientering för nya om vi hittar ett gångbart koncept. Vi drar även igång Stanley Cup-träningar på söndagarna fr.o.m 9 maj. Mer om detta i framtida nyheter på hemsidan.

Jonas Persson, 2021-04-25