Träningsprogram för våren

Nu är det i stort sett klart att det inte blir några vårtävlingar och då gjorde ungdoms- och träningskommittén ett program för vårens träningar. I programmet har vi räknat med att vi i Torsås OK inte arrangerar en nationell tävling 8-9 maj. Det är dock inte spikat utan kan bli av...

Så länge nuvarande restriktioner ligger, 3 maj, har vi veckans bana. Sedan startar vi de klassiska Stanley Cup-träningarna där vi har fler banor (4 st) och Sportident. Om restriktionerna fortsätter försöker vi att hitta ett upplägg som är godkänt. Ni som lägger Veckans bana kan gärna även lägga ungdomsbanor så att vi kan bjuda in våra ungdomar. Har man som arrangör av Stanley Cup möjlighet att låta kontrollerna sitta kvar till onsdagen efter är det bra. SI-enheterna måste dock tas in på söndagen. Om man arrangerar på nya Gullabokartan ska man inte lägga in träningen på Livelox eller lägga ut banor på hemsidan då vi vill ha kartan hemlig till vår första tävling i området. På övriga kartor uppmuntrar vi till att lägga in banorna i Livelox. Det är ju betydligt enklare nu.

Träningsprogram:

Veckans bana v 16 Göran
Veckans bana v 17 Gustav
Sön 9 maj Stanley Cup 1 Göran Torsås S
Sön 16 maj Stanley Cup 2 Arne
Sön 23 maj Stanley Cup 3 Magnus N
Lör 29 maj Föreningskavlen Jonas. Hans
Sön 6 juni OL-Träning Arr: ? Anmäl dig om du är intresserad!
Lör-sön 5-6 juni Böda Sandlägret
Lör eller sön 12-13 juni Träningsdag Grönlid-Andekulla alt Målilla.

Förutom dessa träningar kommer en Poäng-OL i Söderåkra att arrangeras kvällstid i maj. Det går utmärkt att anmäla intresse för att arrangera fler träningar t.ex. tors 13 maj (Kristi himmelsfärdsdag) eller någon kväll nu när det är ljust.

Nu drar vi igång träningssäsongen på allvar. Här starten på Föreningskavlen 2020 som gick i Tuthult.
Nu drar vi igång träningssäsongen på allvar! Här starten på Föreningskavlen 2020 som gick i Tuthult.

Jonas Persson, 2021-04-15