Nationell tävling 2008

Efter tävlingen

Inför tävlingen

Nyheter

 • TC-bygge

  TC är till stora delar klart nu efter helgen. Det idylliska TC:t erbjuder stora, fina ytor för våra tävlande.

  Prisbord och resultattavlor

  Prisbord och resultattavlor är klara.

  Rymliga duschar

  TC-chef Tony & co. har byggt upp rymliga duschar för deltagarna.

  Torsås OK hälsar välkomna!
 • Tävlingsmöte

  På söndagskvällen, 13 april, hade klubben ett planeringsmöte på TC inför tävlingen 1 maj. Allt från parkeringar till TC, dusch, toaletter och knatteknat diskuterades. Med den fina, rymliga platsen för TC finns det förutsättningar för en bra tävling.

  Tävlingsledningen

  Tävlingsledningen diskuterar och planerar på plats i Degerhyltan.

  2008-04-15

 • Sportförsäljning

  Team Sportia, Vetlanda kommer finnas på plats under tävlingen med försäljning av OL-prylar mm. Välkomna att handla på plats!

  2008-04-15

 • Kartritare

  Vår karta har dels reviderats och dels utökats med ett 2,6 kvadratkilometer stort område som aldrig tidigare använts i OL-sammanhang. Allt detta har utförts av vår kartritare Kjell Svensson som står för företaget Muglo-kartor i Nybro. Han har under vintern utsetts till att ha ritat den tredje bästa kartan i undersökningen av elitens åsikter om bästa karta i Sverige under 2007. Det var Smålandskavlekartan i Oskarshamn som fick detta fina omdöme.

  2008-04-01

 • TC

  TC

  TC som väntar på er 1 maj ligger på en rymlig och mycket fin åker i kanten av byn med storskogen alldeles intill.

  2008-02-29

 • Nytt kartområde

  Vi har till i år utökat Gullabokartan med ett helt nytt område (2,6 kvadratkilometer) som aldrig varit karterat tidigare. Detta område är i stort mer lättlöpt än övriga delar av Gullabokartan. Detta kompletterar den gamla Gullabokartan på ett bra sätt då den bitvis är tuff och stenig. Det nya området har i alla fall det gemensamt med de gamla delarna att den erbjuder fin orientering. Välkomna till den idylliska byn Degerhyltan!

  2008-02-13

 • Offsettryck

  Torsås OK har satt som målsättning att offsettrycka våra kartor för att hålla hög klass på våra arrangemang. Detta gäller både karta och banpåtryck i 1:10 000 och 1:15 000. De som står för trycket är Åkessons tryckeri i Emmaboda.

  2008-02-13