Träningsdag i Oskarshamn 6 juni

Torsås OK kommer att anordna 2 träningsdagar med toppenträning. Det kommer att finnas möjlighet att springa tävlingsbanor inför O-ringen Smålandskusten.

Vi börjar med 2 pass torsdagen 6 juni (nationaldagen) i Oskarshamn där man springer banor på etapp 3 vid Gunnarsö (långdistans) och även etapp 4 vid Havslätt (medeldistans). Här är målet beläget vid C-orten i Döderhultsdalen. Det är två etapper med riktigt fin terräng så det gör verkligen att det är värt resan. Dessutom är det roligt att känna på vad löparna får uppleva under sommarens fina O-ringenvecka.

Vi följer senare upp med träningsdag i Rosenfors (Målilla) där vi springer banor från etapp 1 (långdistans) och etapp 2 (medeldistans). Tidpunkt för detta blir lördagen 15 juni. Här är terrängen magiskt fin enligt många som tidigare provlöpt.

Ni som sprungit O-ringen tidigare vet att det finns en otrolig mängd av klasser att välja på så det finns verkligen något för alla! Följ länken för att se klassutbudet. Anmälan via Eventor-Klubben-Klubbaktiviteter. Skriv klass i fritext! Anmälan till 6 juni senast tisdagen 4 juni. Förutsättningar för att få springa dessa dagar är att man inte deltar i sommar och att man inte springer med GPS-klocka.
OBS! Det är bara Torsås OK som springer dessa pass!

Välkomna till toppenorientering!

På etapp 3 möts man av många stenhällar.
På etapp 3 möts man av många stenhällar och öppen, fin terräng.

Jonas Persson, 2024-06-01