Veckans bana vecka 16-17

Våren kommer nu med stormsteg och vad passar bättre än att orientera när det passar dig själv en fin vårdag?

Nu är det ett par helger med tävlingar på nära håll och då kör vi inga gemensamma träningar på helgerna. Däremot erbjuder vi Veckans bana som denna gång kommer att sitta ute i 2 veckor. Fredagen 19 april kommer kontrollerna att plockas in. Kontrollerna är utmärkta med hängande småskärmar.

Denna gång håller vi till på Gullabokartan och samling är vid Degerhyltans sågverk. Därifrån är det 800 resp. 1000 meter till starterna. För att undvika vatten går man till "svåra starten" nära kontroll 7 vilket är inritat med lila stig på kartorna.

Banorna av medeldistanskaraktär går i fina och tekniska områden så det blir mycket orientering på de kilometrar man springer. Ändå har vi ett par tempoväxlingssträckor där det blir mer löpning.

Det finns 3 banor att välja bland.

Banor:
Bana 1 5,3 km Svår
Bana 2 3,8 km Svår
Bana 3 2,2 km Gul

Samtliga banor finns i både 1:10 000 och 1:7500.
Kartor finns att hämta i klubbstugans glasveranda från söndag förmiddag. För att ha koll på antal kartor ska ni anmäla via Eventor-Klubben-Klubbaktiviteter vilka banor ni tar. Banorna är inlagda i Livelox så jämför gärna med andra eller tävla om du vill!
Löpare från andra klubbar betalar 40:-/st och betalning görs med Swish 073-329 47 00 (ange Veckans bana) alternativt betala i den gröna brevlådan för Sommarkontrollerna som finns i glasverandan.

Ut och njut i den vårliga terrängen!

Det blir mycket teknisk och rolig orientering i Gullaboterrängen!
Det blir mycket teknisk och rolig orientering i Gullaboterrängen!

Jonas Persson, 2024-04-06