Föreningskavlen lördagen 27 maj

Lördagen 27 maj går Torsås OK:s klassiska stafett Föreningskavlen. Klubben har säkert genomfört en bit över 40 upplagor så det är verkligen en bit av Torsås OK:s DNA.

Denna gång byter vi terrängtyp och håller till på norra delen av Söderåkrakartan. Samling är vid Skarptorpet, Fastlycke, kl 10.00. Skarptorpet är även det en klassiker i Torsås OK-sammanhang då vi haft många träningar och även Föreningskavlar där.
Stafetten består av 3 sträckor där vi lottar lag bestående av en löpare på var och en av de 3 banorna. Vi hoppas på en fin förmiddag då vi följer kampen i skogen så ta gärna med fika.

Anmälan via Eventor-Klubben-Klubbaktiviteter senast fredag 26 maj kl 18.00. Vi anmäler inte oss till de olika banorna utan bara till att delta. Vid anmälan kan ni dock välja kartskala. Nu hoppas vi kunna bli ett stort gäng Torsås OK:are på plats. Alla till Skarptorpet!

Startfältet vid Föreningskavlen 2020 i Tuthult. Kommande lördag är det dags igen. Välkomna alla blåvita till en trevlig dag!
Startsträckan vid Föreningskavlen 2020 i Tuthult. Kommande lördag är det dags igen. Välkomna alla blåvita till en trevlig dag!

Jonas Persson, 2023-05-22