O-ringen 2024 Funktionärsmöte

O-ringen Smålandskusten 2024 håller ett antal möten för blivande funktionärer. Ett av fyra möten kommer att ske i vår zon med samlingsplats i Nybro Ski:s stuga i Svartbäcksmåla onsdagen 26 april.

Mötet inleds kl 18:00 med en 45 minuters introduktion om O-Ringen Smålandskusten och vad det innebär att vara funktionär.
Därefter bjuds det på fika med speakers corner där du kan få mer information om olika funktionärsuppdrag. Mötet kommer att avslutas kring kl 20:00.

Torsås OK har tagit på sig ansvaret för en av 9 starter och har även en del andra uppdrag för enstaka personer. Mest arbete med O-ringen kommer det naturligtvis vara vecka 29 och 30 under 2024 men redan nu är det en hel del på gång då det med O-ringenmått är kort tid kvar tills vi för första gången ska vara med och arrangera "Världens största äventyr". Detta är ett bra sätt för oss att bjuda tillbaka för alla fina O-ringen vi fått uppleva. Dessutom blir det förhoppningsvis även en positiv ekonomisk sida av arrangemanget.

Klubbens styrelse har redan fått information om O-ringen Smålandskusten och nu är det dags för resten av klubbmedlemmarna.
Det är jättebra om vi får med ett gäng medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till och göra ett riktigt bra O-ringen 2024! Anmälan till klubbens funktionärsansvarige Maria Johansson senast fredagen 21 april, 076-8090921.

Inbjudan

Nästa sommar är det dags för O-ringen Smålandskusten. Kom med och var en del av världens största orienteringstävling!
Nästa sommar är det dags för O-ringen Smålandskusten. Det är första gången någonsin som Kalmar län gästas av O-ringen. Kom med och var en del av världens största orienteringstävling!

Jonas Persson, 2023-03-28