Många Torsås OK:are till O-ringen

Vid årets höjdpunkt, O-ringen i Kolmården, kommer vi i Torsås OK att ha en stort trupp på plats. När första anmälningsstoppet har passerats har redan hela 18 löpare från klubben anmält sig. Det kommer säkert att bli några till när det är dags för tävling. Det är jätteroligt att vi åter lockar många vid massmönstringen O-ringen.
Till sommaren gör Rasmus Ejermark. Matilda Ekengren-Karlsson och Hampus Holgersson sin premiär i O-ringen. Riktigt skoj! Vi har 2 löpare anmälda till elitklass: Simon och Lisa som båda är anmälda till 18 Elit. Jonathan är anmäld till Mtb:O. Roligt att vi även är representerade där!

Även totalt ser det ut att bli en omtyckt upplaga av O-ringen då ca 8600 orienterare anmält sig till första anmälningsstoppet.

Sommarens O-ringen lovar att ha finfin terräng i vildmarken i Kolmården. Vi hoppas att alla nya kommer att tycka om O-ringen som har ett så starkt fäste i Torsås OK!

Till nästa års O-ringen kommer vi att bli ännu fler. Bra att många passar på när vi har så nära och terrängen lovar att bli riktigt fin!
Till nästa års O-ringen kommer vi att bli ännu fler. Här är 2018 års Torsås OK-trupp vid O-ringen Höga Kusten. Bra att många passar på när vi har så nära och terrängen lovar att bli riktigt fin!

Jonas Persson, 2018-11-04