Anmälan till tävlingar

Vanligvis sker anmälningar till tävlingar via internet, på Eventor, som drivs av orienteringsförbundet. Snabblänkar till Eventor finns på Torsås OK:s hemsida och snabblänkar till enskilda tävlingar i Eventor finns i vårt tävlingsprogram. För att kunna använda Eventor måste man ha ett användarkonto på sidan (se nedan).

Brev i kuvert

Skaffa konto till Eventor

Om du inte har fått inloggningsuppgifter till Eventor skickar du ett e-postmeddelande till torsasok@gmail.com och uppger namn, postadress, personnummer och en fungerande e-postadress. Du kommer senare få ett e-postmeddelande till den angivna e-postadressen från Riksidrottsförbundet (RF) innehållande användarnamn och lösenord till IdrottOnline. De här uppgifterna gäller både till IdrottOnline och Eventor.

Exempel på obligatoriska uppgifter att skicka till torsasok@gmail.com:

    Namn: Jompa Erixon
 Postadress: Springfortvägen 4C
       385 52 Torsås
E-postadress: jompa.erixon@gottbrev.se
Personnummer: 19840506-xxxx

Nycklar

Byta lösenord

Lösenordet till Eventor byter man tyvärr inte på Eventor, utan på klubbens IdrottOnline-sida. På IdrottOnline klickar man på hänglåset längst upp till höger och loggar in med uppgifterna man fått. Klicka sedan på fliken "Min sida" och sedan på underfliken "Lösenord".

Om man har glömt sitt lösenord - eller lösenordet man har inte verkar fungera - kan man byta: Gå till klubbens IdrottOnline-sida och klicka på hänglåset längst upp till höger. Klicka sedan på "Glömt lösenordet?". Man får då fylla i sitt personnummer och sin e-postadress. Till den angivna e-postadressen skickas sedan instruktioner om hur man aktiverar ett nytt lösenord.

Frågetecken

Hjälp och support med Eventor