Höstträningar - Anmälan

Nu är det hög tid att ordna programmet för höstens OL-Träningar. För att vi ska kunna orientera detta speciella år är det våra egna träningar som utgör basen. Det innebär att Torsås OK:s medlemmar måste ställa upp som arrangörer om vi ska kunna ha några träningar framöver.

Vi har i Ungdoms- och träningskommittén satt samman de datum som vi kan träna under hösten. I Eventor finns nu träningarna inlagda där ni kan skriva upp er på det datum som passar er att arrangera. De finns som tidigare under "Klubben" och sedan "Klubbaktiviteter". Ni kan gärna gå samman några stycken för att arrangera en träning. Under hösten har vi en Stanley Cup-deltävling som ska in i programmet också.

Träningarna behöver inte innehålla vanliga banor utan man kan lika gärna arrangera teknikbanor, fartlekar som Dart-OL, Rävjakt, Tjeckisk stafett, Korta Sportidentbanor, Keps-OL med mycket mer. En annan mycket bra lösning är att arrangera en träningsdag och då är det främst områdena Grönlid/Andekulla och Ölandskartorna som är tänkbara. Under augusti bör vi hålla oss i mindre områden närmare samhällena då Bockjakten precis startat.

Det kan mycket väl bli så att det kommer att arrangeras en ny flerdagarsserie med grannklubbarna vilket kan ändra om i programmet en hel del.

Välkomna in med anmälan av arrangörer!

Ett bra alternativ är att arrangera en träningsdag själv eller ihop med andra. Här en bild från vår träningsdag på Öland i februari.
Ett bra alternativ är att arrangera en träningsdag själv eller ihop med andra. Här en bild på Simon Fogelström från vår träningsdag på Öland i februari.

Jonas Persson, 2020-08-15