Revidering av kartor och nyproduktion av karta

Att hålla våra kartor uppdaterade och fräscha är en förutsättning för att vi ska kunna ha en verksamhet av hög klass.

Inom kort startar fältarbetet av Gullabokartan vilket ska bli otroligt roligt. Här blir det revidering av stora delar av den gamla kartan samt utökning av kartan på två ställen, ett mindre och ett större område. Klubben har nu gjort mycket stora investeringar i klubbstugan, avlopp mm några år och det ska bli skoj att utveckla våra kartor igen då det ju hör till kärnverksamheten i klubben.

Nu reviderar även Jonas de övriga kartorna då det ju hänt en hel del i skogarna den senaste tiden med stormar, granbarkborrehyggen, vanliga hyggen mm.

Torsås Södra-kartan är nu klar i "skogsdelen" (Sunelycke-Siggesbo) och kan nu användas vid våra arrangemang. "Samhällsdelen" får vänta då det hänt en hel del där och den används inte heller så ofta.

Även Söderåkrakartan är klar och trots att det inte är länge sedan Kjell Svensson reviderade kartan inför vår nationella tävling våren 2019, har det hänt en del sedan dess.

Revidering av Bodhyltankartan är igång och där är det en hel del ändringar.

Torsås Södra-kartan Söderåkrakartan har nu skickats till de som har gått OCAD-utbildning eller har tillgång till programmet OCAD. Hör av er om jag missat någon!

Nu har vi alla möjligheter att ha bra träningar på våra fina och omväxlande kartor.

Bodhyltankartan är en otroligt fin karta. Nu uppgraderar vi klubbens fina kartor för att kunna ha högklassiga träningar och arrangemang på dem.
Bodhyltankartan är en otroligt fin karta. Nu uppgraderar vi klubbens kartor för att kunna ha högklassiga träningar och arrangemang på dem.

Jonas Persson, 2020-03-24