Träningsdag i Grönlid lördagen 21 mars

Det ser ju ut som om det inte blir några tävlingar i vår och då ser vi över nya möjligheter att utöva vår fina idrott. Vi kommer att arrangera träningar på hemmaplan och även i samarbete med våra grannklubbar.

lördag 21 mars är det en träningsdag i Grönlid arrangerad av Nybro OK och Kalmar OK dit vi är inbjudna. Det blir 2 pass på den helt fantastiska kartan i jättefin vildmarksterräng. Det finns dock ingen jättelätt bana denna dag. Vi gör detta till helgens klubbträning och hoppas att många vill följa med på denna höjdare!

Samling för pass 1 i Grönlid c:a kl 09.00, beräknad gemensam start c:a 09.30 till start 200 m. (Det tar en dryg timme att köra till Grönlid via Kalmar). Mellan de två träningspassen har vi tillgång till dusch och uppehållsrum vid Alsterbro IP / Camping vid Hindsjön, se vägvisning i Alsterbro. Coop och pizzeria finns i Alsterbro. Man kan ta med mat eller äta på pizzeria i Alsterbro mellan passen. Det lär iofs bli några besökare ;)

Man kan via Eventor anmäla sig antingen till båda passen eller endast ett av passen. Anmälan och info Träningsdagen 21 mars Vi vill ha in anmälan så fort som möjligt, gärna senast tisdag kväll.

Nu och framöver gäller naturligtvis att vi är särskilt noggranna vad gäller sjukdomssymptom, exempelvis hosta, halsont, feber eller rinnande näsa. Se till att hålla god hygien och tvätta händerna noga och länge. Försök att hålla lite längre avstånd till varandra än ni kanske gör annars.

Inbjudan träningsdag

Vi höll 2019 vårt Sommarläger i den makalöst fina terrängen i Grönlid. Nu har vi en ny chans att få uppleva detta otroligt fina orienteringsområde.
Vi höll 2019 vårt Sommarläger i den makalöst fina terrängen i Grönlid. Nu har vi en ny chans att få uppleva denna otroligt fina orienteringsterräng. Här är Maria på väg i mål efter ett av passen på lägret.

Jonas Persson, 2020-03-16