Torsås OK på Natt-SM

Fredagen 29 mars gick Natt-SM i Vedema nordväst om Hässleholm i Skåne. Här gick sista etappen vid O-ringen 1995 som ni som var med då vet. Tävlingen var också den första deltävlingen i Swedish League 2019.

Glädjande nog var Torsås OK representerat av 2 löpare: Simon Fogelström och Lisa Olsson. De sprang båda i 18 Elit.
Simon gjorde ett ganska jämnt lopp utan några större bommar och slutade 57:a av 87 löpare. Lisa slutade 25:a av 61 startande. Detta trots en större bom till ettan och några mindre bommar senare i loppet. Jätteskoj att vi är med på dessa större tävlingar! Det är lärorikt och man samlar dessutom på sig massor av erfarenheter att ta med sig inför framtiden.

I H 21 blev Johan Högstrand, IFK Göteborg, svenska mästare. Det var andra året i rad han vann med endast en sekund. I D 21 vann Anna Bachman, IFK Lidingö, även hon för andra året i rad.

Närmast fortsätter Swedish League i Värmland helgen 13-14 april med 2 deltävlingar.