UTMANINGEN

Att göra det omöjliga är något som kittlar och triggar igång en stark vilja inom oss. Nu vill vi i Torsås OK försöka oss på en riktig UTMANING. Vi ska göra ett seriöst försök att få ihop ett eget lag på 25-Mannastafetten i Stockholm. Denna går lördagen 12 oktober vid Berga Örlogsskolor söder om Stockholm.
25-Manna går alltid i Stockholmstrakten och har ca 360 lag och 9000 löpare. Hur häftigt vore det inte om vi kunde vara ett av dessa lag!

Vi har varje år ett eget Tjogetlag och som ni förstår måste vi få ihop ännu fler på denna UTMANING. Vi hoppas att även ni som bor utanför Torsås, världens centrum, kan ställa upp på detta äventyr.

På många av sträckorna springer 4 löpare samtidigt. Vi behöver löpare i alla åldrar och nivåer. Man behöver inte springa på någon högre nivå. Det stora är att man springer i Torsås OK och bidrar till att vi kan vara med på denna fest. En skillnad mot Tjoget är att det inte är så många långa sträckor utan flera kortare.

Dagen efter, söndagen 13 oktober, går en av världens största endagstävlingar, 25-Mannamedeln. Den kan man passa på att springa eller åker man hem redan på lördagen. Logi ordnas i skolor på hårt underlag och Scandic Hotels har denna helg speciella erbjudanden. Mer om detta i infon som länkas längst ner.

Intresseanmälan görs via Eventor under länken "Klubben" och sedan "Klubbaktiviteter". Denna anmälan är inte bindande utan visar att man är sugen på att anta UTMANINGEN och göra vad man kan för att Torsås OK ska kunna ställa ett lag på benen.

Läs gärna igenom informationen nedan för att få en bild av vad 25-Manna är och hur det fungerar.

25-Manna Info (Flera sidor)

25-Mannas hemsida med info från 2018

Vi har fleråa år haft ett gemensamt lag med Nybro OK. Nu gör vi ett försök att få ihop ett eget Torsås OK-lag. Här är det magnus olsson som är på väg att växla i 25-Manna 2017.
Vi har flera år haft ett kombinationslag med Nybro OK. Nu gör vi ett försök att få ihop ett eget Torsås OK-lag. Här är det Magnus Olsson som är på väg att växla i 25-Manna 2017.

Jonas Persson, 2019-02-14