Vilselöpet i Olofström

Så har vi varit på årets sista individuella tävling på nära håll och det blev som vanligt Vilselöpet i Olofström. Här var det i år Ultralång-DM för Skåne, Blekinge och Småland och det traditionella Vilselöpet på långdistans.
Torsås OK hade sin för året sista vandringspristävling.

Terrängen var lite stenig i början innan korsandet av en väg. Sedan blev det mer öppen men kuperad bokskog. Det var hur som helst ganska snabblöpt och det fanns även en del stigar att springa på så orienteringen var inte direkt bussvår.

Resultatmässigt blev det en andraplats av Jonas i H 50 av 19 startande, dock hela 5 minuter efter segraren. Glädjande nog var även Evert med i klassen och slutade på 10:e plats.
Stig gjorde ett bra lopp i H 75 och slutade 13 av 22. Harriet blev 15:e av 24 i ÖM 3. Simon F slutade 7:a av 10 men vara bara 6.42 efter segraren. Även Magnus Nilsson och Simon W sprang denna dag.
Nu är bara Smålandskavlen kvar och även publiktävlingar till Ultralång-SM i Jönköping om man vill