Seger i Pölder OL-Cup

I helgen gick avslutningen av Pölder OL-cup. Det är Smålands ungdomscup där ungdomar upp till 16 år är med och tävlar.

På fredagen gick en nattävling i medeldistans. Här fick Lisa till ett riktigt bra lopp och vann D 16 med över 3 minuter. Då ska man tänka på att de flesta av Smålands bästa tjejer var med och är man bra i Småland, då är man bland landets bästa. Mycket starkt av Lisa! Ett stort grattis från oss alla!

Även Simon Fogelström var med på natten och slutade 10:a av 18 startande.

På lördagen var vi glädjande nog många fler. 11 Torsås OK:are kom till start denna dag. Här hade vi en ovanlig klubbfight i H 45 där Evert med en 14:e plats kom före Magnus O på en 17:e plats. Lisa slutade 4:a av 15, en knapp minut efter segraren. Jonas blev 6:a av 14 i H 50.

Med en mycket stark spurt i totalen slutade Lisa 3:a i D 16 i Pölder OL-cup. Mycket starkt med tanke på att hon missat 2 deltävlingar och låg en bra bit efter ända till slutet men som sagt en riktigt stark spurt tog henne förbi många av tjejerna.

Riktigt skoj att vi var så många som sprang uppe på höglandet! Nu är det inte många tävlingar kvar innan vinteruppehållet så passa på när tillfällena bjuds!

Snack och förberedelser i Torsås OK-lägret.
Snack och förberedelser i Torsås OK-lägret.
Arne och Stig spurtar mot mål.
Arne och Stig spurtar mot mål.
Lisa svarade för en mycket stark helg med en stark seger på fredagens nattävling. Hon följde sedan upp med en fjärdeplats på lördagen. Det blev totalt en mycket fin tredjeplats i Pölder OL-cup. Stort grattis Lisa!
Lisa svarade för en mycket stark helg med en klar seger på fredagens nattävling. Hon följde sedan upp med en fjärdeplats på lördagen. Det blev totalt en mycket fin tredjeplats i Pölder OL-cup. Stort grattis Lisa!

Jonas Persson, 2018-09-30