Torsås OK:s Nationella tävling 2019

Nu är det helt klart att Torsås OK kommer att hålla en Nationell tävling i långdistans på långfredagen 19 april 2019. Det är alltså tidigare på året än de sista åren.

Den här gången kommer arenan vara belägen i Fastlycke på Göran Anderssons mark. Det innebär att vi nu kan utnyttja en del av kartan där många inte sprungit under våra tidigare tävlingar på Söderåkrakartan. Jätteroligt att kunna erbjuda den mycket öppna terrängen i norr till alla deltagare.
Skoj är det också att vi återigen kommer till markägare som är otroligt positivt inställda till oss och orienteringen som sport. Nästa års arena är belägen på en stor åker där parkering och dusch med lätthet får plats.

Som tävlingsledare kommer Ulla att fungera och banläggare blir Jonas. Alla våra medlemmar kan redan nu boka in 19 april då vi kommer att behöva kraftsamla alla våra resurser under tävlingsdagen och tiden innan. Vi välkomnar alla orienterare till den underbara terrängen på norra delen av Söderåkrakartan!

Vår senaste tävling på Söderåkrakartan gick 5 maj. Då var arenan belägen inne i pelarsalen på södra delen av kartan. Under vårens tävling kommer arenan vara belägen på en större åker i Fastlycke på den norra delen av Söderåkrakartan. Vi hälsar alla orienterare välkomna till den mycket öppna tallskogen i norr!
Vår senaste tävling på Söderåkrakartan gick 5 maj. Då var arenan belägen inne i pelarsalen på södra delen av kartan. Under vårens tävling kommer arenan vara belägen på en större åker i Fastlycke, på den norra delen av Söderåkrakartan. Vi hälsar alla orienterare välkomna till den mycket öppna tallskogen i norr!

Jonas Persson, 2018-09-21